Презентација на истражување за транспарентноста на општините Кавадарци и Росоман

Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество,Квантум Прима во соработка со Фондацијата Метаморфозис, со задоволство ве поканува на отворена онлајн средба на тема: отвореноста и транспарентноста на локалната самоуправа во нашата општина. На овој состанок ќе се дискутираат прелиминарните резултати од мониторингот на отвореноста на општините Кавадарци и Росоман и доколку сте  жител на овие општини, ве покануваме да дадете ваш придонес, и да ги споделите вашите искуства. Вашиот фидбек ни е особено важен! Средбата е отворена за сите граѓани – жители на општините, но и новинари, граѓански организации, како и претставници на општинската администрација. Почеток15:00 часот, 25.09.2020, со вклучување на следниот линк: https://us04web.zoom.us/j/77642193919?pwd=eUVqSlZBN1grdk9TMTNIUTUvWnQ3Zz09 Лозинка: 6cgXbt