Индекс за добро управување

IMG_5322

Во периодот од 2 до 5 Јули 2015 година, претставниците на ЦЕРИ и ПОЛИТЕА и останати невладини организации, беа дел од Работилницата за добро управување на национално ниво која е во организација на ЦИКП од Скопје и се одржа во хотелот Гарден во Охрид.

Прочитај повеќе

 

Семинар: Via you to yOUR youth

img_0627_

 24 enthusiastic young people gathered in “impossible-to-pronounce-even-for-estonians” Väiko-Härmä village to discuss about the possibilities of social entrepreneruship and together initiate ideas which could be developed into reality.

Прочитај повеќе