Работилница за кост-бенефит анализа и надзор на јавни финансии

Успешно завршија работилниците за идентификување политики што вклучуваат трошење јавни пари и кост-бенефит анализа, во рамки на ФИСКАСТ-НЕТ – мрежата од економски експерти, економски тинк тенкови и таргет граѓански организации, во Крушево, 20-22 Ноември 2015.

Мрежата е формирана во склоп на истоимениот проект што Finance Think го спроведува со поддршка од British Embassy Skopje.

Учество во работилницата имаше и организацијата Квантум Прима, со свој претставник.

12239908_520686984773896_7138866497154064805_n